mclod
SS
1
978
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS
Kopenyes alak mondja: A nevem Kyorl T'henduk. A csaladnevem talan ismerosnek tunhet, ha jartal mar Sschindyrlynben. Az elso haz Barra-ja vagyok. Talan furcsanak talalod, hogy mit keres egy magamfajta nemes ilyen kornyeken, de hidd el meg van ra az okom. Kopenyes alak mondja: Mar az idejere sem emlekszem mikor jottem ide Sschindylrynbe kedvesemmel, hogy uj csaladot alapitsunk. Rengeteg csatat, intrikat eltunk tul egyutt Vaalchen-nel. A hosszu ido alatt mit sem valtoztak erzeseim, meg mindig ugyanugy szeretem ot, mint regen. Kopenyes alak mondja: Szerencsesnek mondhatom maga, hiszen szep kort megertem, ami az intrikakkal es arulasokkal tarkitott drow tarsadalomban nem mindennapos. De ahogy mindenkit, igy engem is utoler a halal arnyeka. Haldoklom es ki tudja mennyi van meg hatra eletembol. Kopenyes alak mondja: Mint ahogy azt sem tudom, hogy minden elovigyazatossagom ellenere, ki es hogyan tudott megmergezni azzal a mereggel, amely most testemet marja. Keszulok a halalra, de bekem mindaddig nem nyerhetem el, mig a medalomat vissza nem szerzem. Kopenyes alak mondja: A kalandjaim soran szerzett minden kincsemet egy titkos rajtekhelyen rejtettem el. Itt oriztem a medalomat is, amely oly fontos nekem. Ha ez az atkozott mereg nem lenne magam hoznam el a medalomat, de ilyen allapotban eselyem sincsen, hogy a rejtekhelyt biztosito vedelmen keresztul verekedjem magam. Kopenyes alak mondja: A naplomat, amelyben a rejtekhelyrol es az azt biztosito vedelemrol irtam, valaki ellopta tolem. Ha megszerzik a vedelem feloldasahoz szukseges informaciokat, nem csak a medalomhoz, de mas ertekes kincsekhez es informaciokhoz is hozza fognak jutni. Kopenyes alak mondja: Ha eljutnak a rejtekhelyre, a csaladom es szerelemem sorsa megpecsetelodik. Ekkora szegyennel a fejemen nem halhatok meg. El kell jutnod a rejtekhelyre es el kell hoznod nekem a medalomat es terkepeket, amelyeket a kalandozasaim soran magam keszitettem Melysotet kornyezo barlangjairol es kincseirol. A kopenyes alak iszik egyet a sorebol. Kopenyes alak mondja: A tolvaj, aki a naplomat ellopta, mivel Sschindylrynt kapuit erossen orzik, csak egyetlen iranyba menekulhetett, a sotet to fele. Valamikor meg regen es is talaltam ott egy szuk osvenyt, amely kivezet a varosbol. Persze azota sok minden valtozott, de nem hiszem, hogy mas iranyba el tudott volna menekulni. Ha igen, es mar elhagyta a varost, vegem van. TICK IN 5 SECONDS. Kopenyes alak mondja: Menj es keresd meg a tolvajt es a naplomat. Ha megtalaltad es elolvasod a naplomat, tudni fogod, hol keresd a rejtekhelyet es mik kellenek ahhoz, hogy a titkos ajtot vedo runakon at tudj hatolni. Siess, nincs sok idom, a mereg teljesen felorli szervezetemet! Kopenyes alak mondja: A csaladom nem tudhat meg semmit az egeszrol, a titkos rejtekhelyet rajtam es rajtad kivul senki nem ismeri. Remeljuk ez igy is marad. Az elrejtett kincseimet magaddal viheted hatha ez is segit abban, hogy mihamarabb visszaszerezed nekem a medalt es a terkepeket. Kopenyes alak mondja: Mar csak egy dolgot kell elmondanom. A vedoruna feloldas nem lesz egyszeru, mivel a harom targy egyikenek nyoma veszett. Azert is jottem ide, hogy megkeressem ezt a targyat, amnikor a naplomat elloptak. Annyit sikerult megtudnom, hogy az elveszett targy eltunesehez az ember varazslonak lehet koze. A szolga meghajol elotted. Kopenyes alak mondja: Menj, talald meg a tolvajt es az ellopott naplomat. A naplo alapjan talald meg a targyakat, amelyek a titkos rejtekhelyet vedo runakat hatastalanitja. Ha ezek megvannak, menj el a rejtekhelyre es keresd meg a medalomat valamint a terkepet. Hozd ide nekem a medalt es a terkepet es jutalmad nem marad el. -------------------------------------------------------- Ashtu mondja: Ashtu vagyok, Blundyth magustanonca. Itt elunk mesteremmel mar vagy 3 eve Sschindylryn varosaban. Nem mondom, hogy sikivadekkent konnyu itt az eletem, de semmivel sem rosszab mint Raknoorban volt. Ashtu mondja: Mesterem 3 eve fogadott maga melle. Nem tudom elmondani mennyire halas vagyok neki, hogy a nyomorbol kiemelt. Erre egyedul, szamkivetett sikivadekkent nem lettem volna lehetosegem. Azota szinte apamkent tisztelem ot. Goblin szolga erkezik. Ashtu mondja: Az allandoan a vallan csucsulo varangya utan szerintem engem szeret a legjobban. Gondolom ezert is adta nekem azt a szines, ekkovekbol keszult karkotot, amikor megnyitotta itt boltjat Sschindylrynben. Mindekettonknek fontos nap volt ez, hiszen otthonra talaltunk. Ashtu mondja: A drowk nem nagyon szeretik a magunkfajtakat, de a varazstudomanyt ok is nagyra becsulik. Azokat, akik a varazslashoz szukseges ritka komponenseket ossze tudja szedni, azt megturik maguk mellett es meg azt is hagyjak hogy kisebb vagyonra tegyen szert. Ashtu mondja: Az a karkoto egyfajta szimboluma volt kapcsolatunknak, de sajnos az a karkoto mar a multe. El nem tudom mondani mennyire ugyetlen voltam, amikor megprobaltam megidezni azt az impet. Ashtu mondja: Az idezes soran valoszinu rosszul, nem kello odafigyelessel festettem fel a vedo runakat. A megidezett imp kiszabadult es nekem esett. Ahogy vedtem az arcomat leszakitotta a csuklomrol Blundyth karkotojet. Ashtu mondja: Szerencsere Blundyth nem volt itthon, nem vett eszre semmit az egeszbol. Az imp kirepult a hazbol es egyenesen a Narbondel iranyaba repult. Pechemre egy orjarat eszrevette az elszabadult impet es az egyik papnoje egy tuzgolyoval megsemmisitette a kis bestiat. Ashtu mondja: A tuz emeszto ereju volt, a impbol es a karkotobol semmi sem maradt. Nem tudom mit mondjak Blundythnak hova tuntettem a karkotojet. Ha kiderul, hogy itthon kiserletezgetek az idezessel biztos szetszed darabokra. Ashtu mondja: Nem tudom hol hibazhattam! A macskagyoker es a lotuszlevel keverek friss volt, nemreg vettem a piacon. A runat pedig ugy festettem, ahogy az egyik drow magustol lattam: Balrol jobbra haladva. Vagy jobbrol balra? Te szent tehen! Ezt mindig ossze keverem. Mindig ismetelgetem, hogy a jobb kezem az, amivel irok es eszek, de ha egy kicsit is nem figyelek oda, azonnal elfelejtem. Ashtu mondja: Voltam a piacon is, de nem lattam olyan karkotot, ami hasonlitott volna arra amit Blundyth adott nekem. Azok a kovek nem voltak annyira ertekesek, talan itt Sschindylryn barlangjaiban is van beloluk nehany. Segits nekem, hogy egy masik karkotot szerezzek magamnak! Ashtu mondja: A karkoto, amit Blundyth adott nekem egy bor paszmara felfuzott ekkoves karkoto volt. A het ekko mindegyike kulonbozo volt, bar ebbol hat kicsit hasonlitott egymasra anyagat tekintve. A hetedik teljesen mas volt mind szineben, mind anyagaban mint a tobbi. Nem vagyok ekszeresz, nem tudom megmondani pontosan milyen kovek voltak azok. Hasonlo paszmabol fonott karkotoket azoknal a konnyuleptu tolvajoknal lattam, akik csak ritkan fordulnak meg errefele. Hozz nekem egy ilyen karkotot es halam nem marad el! Ashtu mondja: Menj keress egy paszmat, amit fel tudsz hasznalni arra, hogy a het ekkovet felfuzd ra. A het ekkobol hat, anyagat tekintve hasonloak voltak, bar mind kulonbozo szinuek es rajzolatuak voltak. A hetedik ekko anyaga, szine es rajzolta is mas volt volt mint a tobbie hat ekkoe. Ha megtalalaltad az ekkoveket, fuzd fel oket a paszmara es hozzd el nekem. Halam orokke uldozni fog!

Üzenetek ebben a témában
SS - szerző mclod - 10-02-2022, 04:09 PM
RE: SS - szerző mclod - 10-02-2022, 04:10 PM

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
2 Vendég