mclod
Ent rontásának elűzése
0
511
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ent rontásának elűzése
Az Ent rontásának elázáse v0.2 Irány armorika Tálgyfa mond kuldetes Az ENT mondja: tobb szaz eve mar, hogy nem hoztam uj hajtast. De most ujra felpezsdult a verem, es sarjadni kezdtem. Apro hajtasom kezdodott el itt, a fulem mogott, de nagyon kedves nekem. De mar nehany honapja sajnos nem rugyezik tovabb. A takaritono szerint rontas szallta meg a hajtast, es egy apro csont egy lich testebol tudja csak meggyogyitani. Kerlek szerezz nekem egyet. En sajnos sosem mozdultam el innen, es sosem lattam ilyen lenyt meg. De az apro nep, a a fakat es a termeszetet szereto apro csoppnyi csodak talan tudnak neked ebben tanacsot adni... árány tándárrát keresd meg az 'ágak' feljárát, ott felmászik fa ás ájra (ide lebegás szákságes, kálánben letárik az ág) mond kuldetes A Tunder mondja: ooo, beszeltel az Ent-el? Szomoruan hallom, hogy rontas szallta meg. En ugy tudom, a lich-ek sotet nepseg. Sajnos ugy tudom, hogy a lich testebol ilyen celra csakis egyetlen fegyver kepes csontot kihasitani: a legendas Szent Vedemezo Pallosa. Tobb szaz eve lattam ezt a fegyvert egy hatalmas ereju kalandozo vallan, de neve mar reg a mult homalyaba veszett. Arra emlekszem meg, hogy a fegyerhodozoja egy elkepesztoen ronda felork ferfi volt, aki egy szamarat vezetett. A szamar hatan hatalmas mennyisegu gyogynovenyt tartalmazo zsak es kosar volt. Azt hittuk, gyonyoru ligetunkben szedte, de nem - ilyen novenyek nem honosak mifelenk. Talan mashol vasarolhatta oket. Talan az, akitol vette, emlekszik meg a kalandozora. Irány Elveszettváros Tekle Maron, a gyogynovenyes mond kuldetes A Felork mondja: ooo, igen-igen. A szent vedelmezo pallosa. Egyszer lattam ezt a legendas fegyvert. Egy eleg rossz borben levo kalandozo fegyvere volt. Nyakaban samanok keszitette fetis logott, egy igen elragado es magikus darab. Nem tudom honnan szerezhette, vagy kaphatta. Csak annyit mondott, hogy nem kivan megegyszer ilyen alak segitsegere szorulni. Emlegetett valami randa csimbokos hajat, retkes kormokkel, es elviselhetetlen buzzel. Felvasarolta majd az egesz gyogynovenykeszletemet, felberelte a szomszedomat meg a szamarat, es elment. Jokora summat hagyott itt, az biztos. De hogy honnan jott, es hova ment - nem tudom. árány a Papok válgye Aldarida, a samanok vezetoje mond kuldetes A Saman mondja: nos. Emlekszem arra, aki utan erdeklodsz. Nagyon reg volt, meleg volt. Epp a legyeket szedtem ki a szakallambol, amikor beesett a pasas. Nagyon sulyos sebei voltak, es magia lenyomata is erzodott rajta. Valami dobbenetesen eros kuzdelembol erkezhetett, egy ragyogo pallost szorongatott veres ujjai kozott Hetekig tartott, mire ujra labra birt allni. Egy Istent emlegetett, akinek a papjaival osszetuzesbe kerult. Vegul mikor mar majdnem kiirtotta oket, megideztek a vedelmezojuket, aki egy nagy hatalmu Avatar. Hosszu kuzdelemben gyozte le, vegul elvette pallosat. Amikor a kalandozo megerosodott kicsit, halaja jeleul egy rakas penzt hagyott itt. Volt mibol - a zsakjaban rengeteg kesztyu, kopeny, csuha, karkoto, gyuru hevert, bizonyosan a halott papokrol huzta le. Keszitettem neki egy fetis, mely eletben tartotta, majd elkuldtem egy gyogynovenyeshez meghagytam neki, milyen novenyeket vasaroljon, es hogyan hasznalja oket, hogy a halalos csatabol felepuljon. Itt van egy kis logikai gubanc... A lányeg, hogy menj Nighunba, áld meg az ásszes papot, aminek neve van (Loum, Kloom, stb. (ás Stek-et is)) Akkor eláján a vádelmezá a leltárjában 1 pallossal, amin a Te neved van. Javaslom: Teleport fátárre, majd hávj 3-4 embert, hogy megáljátek a vádelmezát utána legyen nálad a leltárban a pallos ás Menj a Sátát árhoz (rámálmok erdeje) ás áld meg Wink Javaslat: Vigyál magaddal 3-4 embert, ha nem vagy lovag vagy popkombá Egyeláre bugos a káldi, szával nem tudod megálni az urat,a vágsá csapást autámatikusan a pallossal viszed be, ás ezzel megvan a Lich csont. Vissza a tálgyfához, aki hálábál ad neked 3,5 milla xp-t (LOL!!) meg egy Tálgyfalevelet. morzsol tolgyfalevel (naaa, ez is logikai gubanc... nez level mukodik de a morzsolasnal a teljes nevet kell kiirni) Erzed, ahogy a tolgyfalevel magiaja ataramlik a tenyereden, es megkemenyiti a borod. Kapsz egy permanens káregbárt... ]> Borod puhabba valik Huszub utese nyoman. gondolom ez káregbár :] Morik - 2007.04.25 - Thnx to Zeah u.i:A tolgyfalevel magiaja egyelore gyenge. Probald kesobb. kb 4-7 percenkánt lehet használni ájra

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
2 Vendég